Vepřový plátek se žampiónovou směsí. Masíčko je tak křehké, že se rozpadá na jazyku

6145
Sdílejte

Postup :

1. Na oleji osmahneme na plátky nakrájené žampiony, přidáme na nudličky nakrájené kapie, ochutíme kečupem, oreganem, pepřem a solí a chvilku podusíme.

2. Plátky masa po okrajích nařízneme, naklepeme,
osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Na talíři plátky masa poklademe žampionovou směsí.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články