Vanilkový koláč za 10 minut, BEZ PEČENÍ: Jen 3 pudinky, sušenky a šlehačka – více nepotřebujete !

12382
Sdílejte

Nakonec si vyšleháme i smetanu na šlehání.

Připravíme si plech na pečení a vyložíme ho sušenkami máčení v mléce. Nyní vrstvíme následovně – na sušenky 1/3 krému a 1/3 smetany na šlehání, opět sušenky a takto pokračujeme, dokud nemineme všechny přísady.

Recept pokračuje na další straně

Vrch ozdobíme čokoládovým zdobením.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články