Vanilkový koláč za 10 minut, BEZ PEČENÍ: Jen 3 pudinky, sušenky a šlehačka – více nepotřebujete !

12382
Sdílejte

Postup:

V 200 ml mléka rozmícháme pudinky i cukr. Zbylé mléko dáme vařit na plamen a když sevře, nalijeme rozmíchanou pudinkovou směs a uvaříme hustý pudink.

Pudink přikryjeme fólií a necháme vychladnout. Mezitím si vyšleháme v misce máslo s práškovým cukrem.

Pak vmícháme vychladlý pudink a dobře prošleháme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články