Tajný trik na pečené brambory mé babičky: Když je dáte do trouby takto, věřte, že na hranolky si už nikdo nevzpomene !

30887
Sdílejte
Postup:
1. Mladé brambory stačí jen dobře vymýt a nakrájet na půlky nebo na čtvrtky, starší i oloupejte. Dáme do studené vody se solí a přendáme na plamen – necháme na plameni jen dokud se neobjeví na povrchu bílá pěna – potom brambory hned scedíme.
2. Tajemství této přípravy spočívá v oleji – resp. v tom, že olej dáte samotný na plechu zahřát do trouby. Plech se studeným olejem jednoduše dejte do studené trouby a následně nastavte na 160 stupňů .
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články