Sousedka mi poradila, jak uvařit nejjemnější a nejchutnější krupicové knedlíčky do polévky: Držte se tohoto a budou nadýchané jako z bavlnky !

9976
Sdílejte

Tento postup opakujte tolikrát, kolikrát je to nutné, dokud vypotřebujete veškerou směs, přičemž lžičku pokaždé navlhčete studenou vodou.

Tímto způsobem se knedlíky nelepí na kov. Nechte krupicové knedlíky převařit v polévce pod pokličkou 7 – 10 minut.

Když je čas, polévka je připravena. Knedlíčky jsou vynikající v kuřecích nebo zeleninové polévce.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články