Horko je sužovalo už od rána. Připravila jim proto báječné osvěžení, po kterém se jim okamžitě vrátila ztracená energie.

1880
Sdílejte

Pracovní postup

Pomeranč oloupejte a zbavte všech bílých částí. Nakrájejte ho příčně na tenké plátky.

Na přípravu pomeranče si připravte pěkně ostrý nůž.

V misce smíchejte olivový olej s jadérky granátového jablka a trochou šťávy z něho. Osolte a opepřete podle chuti a dobře promíchejte.

Jadérka z granátového jablka.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články