Tvaroh smícháme se zbylým cukrem a zakysanou smetanou. V jiné misce si vyšleháme šlehačku a když je správně tuhá, opatrně ji vmícháme do tvarohové směsi.
Připravíme si čisté dezertní sklenice. Vrstvíme Sušenkové směs, krém a jahody. Dezert vložíme do na chvíli do lednice.
Dobrou chuť.
Kam dál?
- Finta, jak připravit chutný smažený sýr bez smažení: Nemusíte stát u pánve, nevytéká a neprská
- Zázračné koláčky z majonézy, které neztvrdnou na druhý ani třetí den. Jsou famózní !
- Bezkonkurenční Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept z brambor. Stačí 200g mletého masa, 1 brambor a kysané zelí. Lepší jak bramboráky !
- Jednoduchý nápad na VÁNOČNÍ předkrm z listového těsta! Připravuji ho každý rok a nemůžeme se ho dojíst…