Rychlé a křehoučké tvarohové šklebíky BEZ droždí a vajec: Jen zamíchat, naplnit a máte pochoutku ke kávě na celý týden !

12856
Sdílejte
Postup:
Heru necháme změknout, mouku prosejeme a spolu s tvarohem a solí vypracujeme pružné nelepivé těsto, které necháme odpočívat v lednici minimálně 2 hod . Já dávám do mikrotenového sáčku na celou noc. Pokud nestíháte a chcete s těstem pracovat hned, dejte ho na pár minut do mrazničky.
Těsto si rozdělíme na 2 díly (lépe se s ním pak pracuje) a na snadno pomoučeném vále vyválíme na plát silný 2 mm .
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články