Uvařila pudink a dala tam sýr. Za 10 minut servírovala luxusní dezert, který ocenila celá rodina.

2454
Sdílejte

Pracovní postup

Pudinkový prášek se 2 lžícemi cukru rozmíchejte ve 200 ml mléka. Do zbylého mléka přidejte 1 kávovou lžičku vanilkové esence a uveďte k varu. Použijte nejlépe hrnec s dvojitým dnem nebo vařte ve vodní lázni. Přilijte mléko s pudinkovým práškem a za stálého míchání vařte asi 2 minuty, dokud směs nezhoustne. Hotový puding nechte vychladnout. Během té doby často promíchávejte, aby se netvořil tuhý nevzhledný škraloup.

V misce dobře rozmačkejte vidličkou banán. Vmíchejte sýr a nakonec přidejte vychladlý pudink. Dobře promíchejte, nebo rozmixujte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články