Poznali jsme novou Superstar: vyhrála Slovenka Barbora Piešová.Neuvěříte, na co použije výhru 2 milióny

9367
Sdílejte

Novou Česko – Slovenskou Superstar 2020 se stala zrzka Barbora Piešová (19), která rozplakala svým finálovým výkonem porotu i sebe. Druhá skončila další Slovenka Diana Kovaľová (15) a na třetím místě se umístil Čech Martin Schreiner (22).

16. února začala televize Nova ve spolupráci s Markýzou vysílali šestý ročník show Česko Slovensko hledá Superstar. Zatímco castingů se zúčastnily stovky zpěváků z obou zemí, pětičlenná porota vyselektovala TOP 10 soutěžících, kteří ve dvou finálových kolech zabojovali o prestižní titul a finanční výhru.

Česko a Slovensko poznalo svou šestou společnou Superstar! Po mimořádně napínavých vystoupeních, kdy všemi soutěžícími viditelně cloumaly emoce, diváci rozhodli o nové hvězdě domácích podií. Po loňské vítězce Tereze Maškové vyhrála soutěž o vysněný titul a částku 2 milióny korun 19letá Barbora Piešová.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články