Populární zpěvačka TO přiznává: Psychické problémy !

3634
Sdílejte

Známá a populární zpěvačka, která se již léta drží v popředí hudebního showbyznysu, přiznala před pár dny něco, na co by měl zřejmě odvahu jen málokdo. Kráska, která je zároveň mámou dvou dcer, potvrdila psychické problémy, které se po letech přihlásili o slovo.

Oblíbená zpěvačka, která působí více v anglickém Londýně jako v naší domovině, zažívá náročné období. Jana Kirschner, která posledně zasedla do porotcovské židle soutěže The Voice, musí stejně jako ostatní vypořádat s karanténou spojenou s koronavirem.

Jako zpěvačka uvedla na sociální síti, není to pro ni vůbec jednoduché. Na rovinu svým fanouškům přiznala, že se jí po letech vrátili psychické problémy, které již v minulosti překonala. “ Park je náš les. Zde odbourává stres a sporadické záchvaty paniky, které se vrátily po devíti letech, právě v době lockdownu.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články