Polštářkový koláč : Už 30 let je to nejoblíbenější tvaroháč v naší rodině – Jen ochucený tvaroh, puding a kakaové těsto !

14639
Sdílejte

Oddělíme si žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme do pěny. Pak přidáme vodu, olej a polovinu cukru. Z bílků a zbylého cukru vyšleháme tuhý sníh. Polovinu sněhu vmícháme do žloutků. Potom přidáme prosátou mouku s kakaem a práškem do pečiva. Nakonec opatrně vmícháme zbytek sněhu. Mícháme tak, aby si hmota zachovala nadýchanou konzistenci.

Recept pokračuje na další straně

Těsto nalijeme na vymazaný plech. Tvaroh, pudinkový prášek a cukr vyšleháme na krém.

Potom naplníme do cukrářského sáčku a těsto ozdobíme mřížkou z tvarohové náplně.

Dáme upéct do trouby na 180 st. asi 30 min. Tvaroh se v těstě propadne, tak vzniknou polštářky.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články