Pití jablečného octa před spaním navždy změní váš život k lepšímu: Pomůže při hubnutí, i s mnoha zdravotními potížemi !

14746
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Neutralizuje zápach ve vašem domově

Příště, když budete chtít kupovat drahý osvěžovat vzduchu do vašeho domu, vzpomeňte si na jablečný ocet. Dokáže totiž účinně neutralizovat nepříjemný zápach a na rozdíl od osvěžovačů z obchodu vás z něj rozhodně nerozbolí hlava. Smíchejte 1 díl octa s 1 dílem vody a přelijte do láhve s rozprašovačem. Tento roztok odstraní nepříjemný zápach.

Netoxický univerzální čistič

Nefiltrovaný jablečný ocet dokáže zničit bakterie a perfektně vyčistit různé povrchy ve vašem bytě. Je vynikající například na leštění dřevěného nábytku, ale výborně se hodí i do koupelny. kde nejen vrátí lesk a zároveň účinně zničí bakterie. Smíchejte 1 díl octa s 1 dílem vody a používejte jako běžný čisticí prostředek.

Uvolní ucpaný odtok
Pokud máte problém s odtokem v koupelně nebo kuchyni, nemusíte hned sahat po agresivních chemikáliích. Nasypte do odtoku ½ šálku jedlé sody a zalijte 1 šálkem jablečného octa . Vytvoříte tak bublající vulkán, který rozpustí nečistoty, mastnotu a zprůchodní ucpaný odtok.

Článek pokračuje na další straně

Odstraní plíseň

Nefiltrovaný ocet je účinný netoxický bojovník proti plísni. Umyjte vnitřek pračky a gumové těsnění octem a také jej použijte při máchání -nalejte do pračky 1 šálek octa . Stejně pomůže s plísní na sprchovém závěsu nebo těsněních na vaně či sprchovém koutu.

Prádlo rovné i bez žehlení

Nemáte po ruce žehličku a potřebujete rychle vyrovnat záhyby na vašem oblečení? V láhvi s rozprašovačem smíchejte 1 díl octa a 3 díly vody . Nastříkejte na oblečení a nechte volně uschnout. Oblečení bude po uschnutí bez záhybů.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články