Pití jablečného octa před spaním navždy změní váš život k lepšímu: Pomůže při hubnutí, i s mnoha zdravotními potížemi !

14746
Sdílejte

Utlumí bolest v krku

Jablečný ocet má silné antibakteriální vlastnosti, které vám pomohou v případě, že se ozývají nepříjemné bolesti hrdla. Stačí, když smícháte 1 díl octa , 1 díl vody a kloktat 3-5 minut. Směs zničí bakterie a zabrání tomu, aby se infekce rozšiřovala.

Pomůže s nafukováním a plynatostí

Jablečný ocet pomůže při nepříjemných trávicích potížích, které způsobují nafukování a plynatost. Před jídlem vypijte sklenici vody s 1 lžící jablečného octa . Tento přípravek podporuje trávení a aktivizuje metabolické procesy, které se starají o efektivní zpracování potravy bez zmíněných nepříjemných vedlejších efektů.
Článek pokračuje na další straně

Škytavka

Pokud se neumíte zbavit škytavka, užijte 1 neředěnou lžičku jablečného octa.

Zbaví vás lupů

Jablečný ocet pomůže i v boji proti lupům. Vysoká hladina kyselosti octa vyrovná pH na pokožce hlavy a zabrání dalšímu růstu kvasinek a bakterií. Smíchejte ¼ šálku jablečného octa a ¼ šálku vody, přelijte do láhve s rozprašovačem, nastříkejte na kořínky vlasů a pokožku hlavy a nechte působit 15 minut. Potom umyjte jako obvykle

Odstraní zápach z nohou i bot

Jablečný ocet účinně ničí bakterie, které jsou původcem nepříjemného zápachu. Namočte si nohy do roztoku vody a jablečného octa a nepříjemný zápach je po chvilce pryč. Také si můžete vyrobit vlastní osvěžující ubrousky na nohy. Stačí, když dětské utěrky zalijete šálkem jablečného octa, necháte na noc v chladničce a ráno máte k dispozici ubrousky, které vás zbaví nepříjemného zápachu nohou vždy, kdy to budete potřebovat. Jablečný ocet také pomůže odstranit zápach z bot. Stačí, když smícháte 1 díl octa s 1 dílem vody , nastříkáte do bot a necháte přirozeně uschnout.

Článek pokračuje na další straně

Pomůže s bradavicemi

Bradavice se mohou objevit kdekoli na těle. Nejčastěji jsou způsobeny virem HPV, který se může dostat do těla malými rankami na pokožce. Jablečný ocet poskytuje přírodní způsob, jak bradavice odstranit z pokožky. Smíchejte 1 šálek octa s vodou, naneste na vatový tampon a jemně naneste na bradavice.

Uklidní svědění pokožky

Jablečný ocet je velmi účinné antiseptikum a má také antimykotické vlastnosti, které účinně pomohou při pálení a svědění pokožky. Aplikujte malé množství jablečného octa na problematické oblasti na vaší pokožce (naneste na vatový tampon a jemně poklepkávejte po problematických oblastech).

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články