NEŠTĚSTÍ : Autobus ve Slaném naboural do zastávky ! Zemřelo dítě, tři lidé jsou zranění

4066
Sdílejte

V ulici Na Pískách v pražské Hanspaulce narazil autobus MHD do zastávky Dyrinka, zboural celý plot a opřel se o rodinný dům. Ve vozu bylo zraněno několik lidí.

Do zastávky, kde stáli lidé, vjel dvacet minut po poledni autobus bez cestujících. V tu chvíli doplňoval do svého vozidla pohonné hmoty na sousední čerpací stanici Aleš Maxima ze Slaného.

„Už jsem chtěl nasednout do auta a odjet, ale v tu chvíli jsem zaslechl obrovskou ránu. Jakmile jsem se otočil,uviděl jsem autobus, který vjel do zastávky. Svůj vůz jsem odstavil a hned utíkal na místo. Na zemi leželo dítě, opodál se ze země zvedal nějaký muž. Všude panoval obrovský chaos. Někteří svědci dítě zvedli a utíkali s ním do kamenné budovy s čekárnou. Další už telefonovali na linky tísňového volání záchranářů a policistů,“ popsal situaci bezprostředně po nárazu Maxima.

Článek pokračuje na další straně

Po pár minutách přijeli policisté, kteří nechali na místo přivolat záchranářský vrtulník.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články