Máslový chlebíček jako od babičky: Tento recept si pečlivě uložte, takové pečivo v obchodě nekoupíte !

16037
Sdílejte

6. Po uplynutí této doby těsto opět prohněťte.

7. Vložte do mísy, přikryjte a nechte kynout další hodinu.

8. Předehřejte troubu na 190 ° C a mřížku dejte do středu.

9. Pečte 30 – 35 minut.

10. Hotový chlebík vyberte, nakrájejte a vychutnávejte. A pokud vám z něj náhodou zůstane, klidně si ho zamrazte na později.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články