Malinová(nebo jahodová) roláda, která zastíní ostatní dezerty.Takovou dobrotu návštěvy ještě nejedli !

7311
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Těsto natřeme na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C a pečeme asi 10 minut.

5. Horký plát zavineme a necháme vychladnout. Pak rozvineme, potřeme 2/3 krému a pevně zavineme.

6. Povrch potřeme zbytkem krému a libovolně ozdobíme.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články