Lahodné jahodové řezy se smetanovým krémem. Velmi šťavnaté a jemné, doslova se rozpadají na jazyku !

4560
Sdílejte
Postup :
1. Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme hustý pudink.
2. Po vychladnutí jej vyšleháme se zakysanou smetanou.
3. Žloutky ušleháme s cukrem do světlé pěny, přidáme vodu a šleháme dál.
4. Pak přidáme olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.
5. Těsto upečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
6. Po vychladnutí moučník poklademe překrájenými jahodami a potřeme krémem a šlehačkou.
Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou nebo čokoládovými hoblinkami.Dobrou chuť.

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články