Pod širým nebem chutná nejlíp. Uvařte si v ešusu a jezte pod hvězdami. Jídlo, které ocení nejen trampové.

2027
Sdílejte

Postup práce

Do ešusu nalijte trochu oleje z tuňáka, na půlkolečka nakrájenou cibuli a orestujte. Přidejte vodu, kostku bujonu dle vaší chuti, bylinky a přiveďte k varu.

Jakmile začne voda vařit, nasypte kuskus, přikryjte a nechte cca 10 minut bobtnat. Poté promíchejte vidličkou, přidejte tuňáka a podle potřeby osolte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články