Pod širým nebem chutná nejlíp. Uvařte si v ešusu a jezte pod hvězdami. Jídlo, které ocení nejen trampové.

2021
Sdílejte

Dnes přinášíme tip na jídlo „do terénu.“ Ti z vás, kteří milují čundrování a pěší turistiku, nebojí se strávit noc pod širákem, nebo i ve stanu, jistě přemýšlí, co si na své cestě dobrého uvaří. Musí to být rychlé a jednoduché, ale hlavně chutné. A právě takové je jídlo podle dnešního receptu.

Ingredience na 4 porce

  • 2 cibule
  • 2 plechovky tuňáka v oleji
  • 2 hrnky celozrnného kuskusu
  • 2 kostky zeleninového bujónu
  • 2 lžičky sušených bylinek (např. provensálské, oregano, chilli, mletý pepř….)
  • 2 hrnky vody

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články