Takový způsob přípravy krupicové kaše ještě neznáte! Namočte ji dopředu a uvařte až druhý den. Nebude to kaše, ale luxusní sametový dezert!

2753
Sdílejte

Krupicová kaše je rychlá a snadná pochoutka, kterou si lidé často dávají jako sladké druhé jídlo po syté polévce. Dnes vám přinášíme recept, podle kterého obyčejnou kaši proměníte v sametově jemnou dobrotu, jakou jste ještě neochutnali. Tajemství spočívá v její přípravě. Musíte totiž nechat krupici nějakou dobu bobtnat v mléce. Pak už jen uvaříte a pochutnáváte si. 

Ingredience na 2 porce

Kaše

  • 500 ml plnotučného mléka
  • 50 g dětské krupičky
  • 1 špetka soli

Na posypání

  • 3 lžíce másla
  • kakao
  • cukr moučka
  • ovoce
  • skořice

 

Pracovní postup

Krupičku zalijte plnotučným mlékem a nechte dobře nasáknout nejlépe do druhého dne. Pokud máte velkou chuť, pak nechte bobtnat aspoň 1 hodinu.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články