Šla na zahradu a postavila tam ohniště. Do kotlíku naházela brambory, buřty a zalila to pivem. Za 20 minut už volala k obědu. Tak toto ještě nejedli!

2044
Sdílejte

Hotový „brgul“ ochuťte prolisovaným česnekem, majoránkou a čerstvě mletým pepřem. Servírujte samotné, nebo s chlebem opečeným na ohýnkem. Dobrou chuť.

Pokud máte rádi pikant, přidejte chilli, nebo jiné pálivé koření. Část vody nahraďte pivem. Obyčejný brgul dostane parádní šmrnc.

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články