Když dáte na stůl tuto tečkovanou roládu, vše ostatní půjde do pozadí. Je tak dobrá, že jeden kousek nikdy nestačí !

5182
Sdílejte

4. Upečený plát ihned vyklopíme na pečící papír posypaný práškovým cukrem. Opatrně odstraníme pečící papír, na kterém se plát pekl, a plát převrátíme tak, aby byly tečky na spodní straně. Plát pomocí pečícího papíru opatrně srolujeme, přikryjeme utěrkou a necháme vychladnout.

5. Na přípravu náplně v míse vyšleháme smetanu se Smeta-fixem, cukrem a vanilkovým cukrem elektrickým ručním šlehačem dotuha. Přidáme gelovou barvu a krátce zašleháme.

Recept pokračuje na další straně

6. Vychladlý plát opatrně rozbalíme, potřeme náplní a poklademe na něj jahody. Srolujeme a odložíme do chladničky. Před podáváním necháme v lednici alespoň 1 hodinu.

TIP:
Trouba musí být důkladně předehřátá, aby se roláda při pečení nevysušila a při rolování nelámala.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články