Postup
1. Na přípravu těsta v míse vyšleháme z bílků elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh, do kterého ke konci šlehání zašleháme 60 g cukru. Ve větší míse vyšleháme žloutky se 100 g cukru do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a sníh a metličkou zlehka vymícháme dohladka.
2. Z těsta odebereme 3 PL a vmícháme gelovou barvu. Obarvené těsto naneseme do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečícím papírem uděláme tečky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
3. Na tečky ihned naneseme zbytek těsta a opatrně rozetřeme po celém plechu. Vložíme do trouby a dopečeme při stejné teplotě jako v bodě 2.
Recept pokračuje na další straně
Doba pečení: asi 10 minut