Jednodušší recept na vysoký piškot už nenajdete: Stačí si zapamatovat množství 100, k tomu 6 vajec a zvládnete ho zpaměti i o půlnoci !

20589
Sdílejte

Opatrně hmotu promíchejte metličkou ve směru hodinových ručiček. Formu si pokryjte silnější vrstvou papíru na pečení a zvenku ji obalte alobalem.

Recept pokračuje na další straně

Nalijte těsto do formy a vyhlaďte povrch. Formu vložte do ještě jedné, větší nádoby a tu naplňte horkou vodou (nejméně 80 ° C).

Takto pečte ve vodní lázni při teplotě 150 ° C po dobu 65 – 70 minut. Nakrájejte a můžete podávat. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články