Jednodušší recept na vysoký piškot už nenajdete: Stačí si zapamatovat množství 100, k tomu 6 vajec a zvládnete ho zpaměti i o půlnoci !

20593
Sdílejte

Oddělte si žloutky od bílků a prosejte mouku. Pak si dejte do hrnce máslo s mlékem. Zapněte sporák na mírný ohřev, nechte máslo rozpustit za stálého míchání a odstavte. Potom ještě teplé nalijte do mouky. Důkladně promíchejte a po jednom zapracujte do těsta žloutky.

Recept pokračuje na další straně

Cukr vyšlehejte spolu s bílky na tuhý sníh, do kterého postupně přimíchejte druhou (žloutkovou) část těsta.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články