Italský dezert Semifreddo ze tří druhů čokolády. Ideální letní osvěžení, které si zamilujete !

5905
Sdílejte

1. Čokoládu vložte do misky, kterou položíte na hrnec s vroucí vodou a pomalu ji rozpustíte za občasného míchání. Takto si připravte všechny druhy čokolády a položte je stranou, dokud je nepoužijete.

2. Do větší mísy vložte celé vajíčka i žloutky a cukr. Položte je nad hrnec s vroucí vodou a pomocí mixéru jejich šlehejte 6-8 minut. Měly by zhoustnout a vstoupit bledou barvu. Pak je sundejte ze sporáku a nechte zlehka vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

3. Šlehačku vyšlehejte mixérem na šlehačku. Pak ji zlehka vmíchejte do vajíčkové směsi.
Hotovou hmotu rozdělte na tři stejně velké části a přimíchejte je k jednotlivým druhům čokolády.

4. Formu na pečení vystelte potravinářským celofánem a nalijte do ní bílou čokoládovou hmotu. Vložte ji na 20 minut do mrazničky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články