Famózní šlehačkový zákusek s čokoládovým překvapením

7806
Sdílejte

3. Do pomerančové šťávy dáme nabobtnat želatinu podle návodu na obalu.

4. Potom ji mírně nahřejeme (nevaříme), hned přimícháme za 3 lžíce tvarohového krému a vmícháme do zbylého krému.

Recept pokračuje a další straně

5. Do středně velkého podlouhlého hlubšího podnosu nebo plechu postupně ukládáme těsně vedle sebe vrstvu kakaových sušenek krátce namočených ve vychladlé kávě.

6. Každý potřeme krémem a rovnoměrně uhladíme. Pokračujeme ve třech vrstvách, zakončíme krémem. Odložíme na chladné místo dobře ztuhnout. Pokapeme čokoládovou polevou a nakrájíme na kostičky.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články