Dokonalá pestrá roláda, po které se jen zapráší

6085
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. krok
Nejdříve si vyšleháme šlehačku..potom zvlášť mascarpone s cukrem..Potom k mascarpone přidejte šlehačku a spolu promíchejte.Krém rozdělíme na 2 části.

5. krok
Do jedné části vmíchejte mleté ​​sušenky, a do druhé přidejte rozpuštěnou mléčnou čokoládu kterou si ale nechte vychladnout ..

6. krok
Rozbalte roládu..Později naneste sušenkovou nádivku, a potom čokoládovou .. z každé si trochu nechte na ozdobu.Z hořké čokolády nastrouhejte a posypte čokoládovou náplň, můžete použít i hobliny..Roládu svineme ..

7. krok
Povrch potřete krémem který jste si ušetřili a dejte do lednice alespoň na 2 hodiny zatuhnout a zachladit..Taktéž můžete krémy potřít vrch a nebo ozdobit vyšlehanou šlehačkou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články