Dokonalá pestrá roláda, po které se jen zapráší

6085
Sdílejte

100 g mléčné čokolády

50 g tmavé čokolády

Recept pokračuje na další straně

Postup přípravy

1. krok
nejdříve si v horké vodě utřeme kakao..Vyšleháme bílky s polovičním cukrem do sněhu..Zvlášť vyšleháme žloutky s druhou polovinou cukru přidáme olej, mléko..Potom vmícháme mouku a promícháme..nakonec zlehka vmícháme bílkový sníh ..

2. krok
Těsto rozdělíme na dvě časti..Nalejeme žluté těsto na plech vyložený s pečícím papírem (25 x 35) a potom cik cak přelijeme hnědým těstem ..

3. krok
Piškot pečeme ve vyhřáté troubě na 200 ° C..Hned při vložení plechu teplotu snížíme na 180 ° C a pečeme podle trouby 15 – 20 minut..Upečený piškot překlopíme na utěrku kterou si posypeme práškovým cukrem, stáhneme pečící papír a roládu zkrutné a necháme takto vychladnout ..

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články