100 g mléčné čokolády
50 g tmavé čokolády
Recept pokračuje na další straně
Postup přípravy
1. krok
nejdříve si v horké vodě utřeme kakao..Vyšleháme bílky s polovičním cukrem do sněhu..Zvlášť vyšleháme žloutky s druhou polovinou cukru přidáme olej, mléko..Potom vmícháme mouku a promícháme..nakonec zlehka vmícháme bílkový sníh ..
2. krok
Těsto rozdělíme na dvě časti..Nalejeme žluté těsto na plech vyložený s pečícím papírem (25 x 35) a potom cik cak přelijeme hnědým těstem ..
3. krok
Piškot pečeme ve vyhřáté troubě na 200 ° C..Hned při vložení plechu teplotu snížíme na 180 ° C a pečeme podle trouby 15 – 20 minut..Upečený piškot překlopíme na utěrku kterou si posypeme práškovým cukrem, stáhneme pečící papír a roládu zkrutné a necháme takto vychladnout ..