Uvařila chřestovou polévku. Rodina se začala tiše plížit ke stolu, protože vůně byla naprosto fascinující. Takovou lahodu ještě neměli!

1903
Sdílejte

Máslo rozpusťte v pánvi nebo nepřilnavém hrnci, nasypte šalotku a orestujte. Nasypte kmín a jakmile začne vonět, nalijte vývar, vložte chřest a přiveďte k varu.

Na pánvi opečte dokřupava šunku. Pokud máte kvalitní nádobí, můžete i nasucho.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články