Uvařila chřestovou polévku. Rodina se začala tiše plížit ke stolu, protože vůně byla naprosto fascinující. Takovou lahodu ještě neměli!

1903
Sdílejte

Určitě však stojí za to si aspoň 1x za měsíc dopřát lahodnou chřestovou polévku. Dodá vám potřebné vitamíny, zlepší funkci ledvin i zažívání a dodá vám pozitivní energii. Pochutnají si i děti, a to už stojí za to ji uvařit.

Bílý chřest je neskutečně lahodná zelenina.

Ingredience 4 porce

  • 500 g bílého chřestu
  • 2 šalotky
  • 1 lžíce másla
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 100 ml smetany ke šlehání 30%
  • mletý muškátový oříšek
  • 100 g schwarzwaldské šunky
  • sůl
  • pepř bílý mletý
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 hrst čerstvého tymiánu
  • 1 bageta

Pracovní postup

Šalotku nakrájejte nadrobno. Chřest opláchněte, odřízněte tvrdé konce a pokud je potřeba, oloupejte ho.Chřest nakrájejte na větší kousky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články