Vzala mleté maso a smíchala ho se smaženou slaninou. Za 15 minut servírovala takovou lahodu, jakou rodina už dlouho nejedla.

4089
Sdílejte

Pracovní postup

Slaninu a cibuli nakrájejte na malé kostky. Rozehřejte vepřové sádlo a cibuli na něm krátce orestujte. Přidejte k ní slaninu a za častého promíchávání restujte dalších 5 minut. Přisypejte všechno sypké sušené koření a nadrobno nasekaný česnek. Dobře promíchejte a krátce orestujte.

Odstavte, aby se koření nepřipálilo a nezhořklo. Nechte vychladnout.

V míse smíchejte mleté maso, vejce, petrželovou nať a vychladlou cibulovo – slaninovou směs. Dobře promíchejte, podle potřeby osolte a opepřete.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články