Bleskový krémový mřížovník, který zvládnete i bez váhy a mixéru: Stačí vše smíchat a už se peče !

3184
Sdílejte

6. Do větší mísy si rozbijte vejce, přidejte cukr, mléko, kefír a olej. Jemně vyšlehejte metličkou, aby byla směs homogenní.

Recept pokračuje na další straně

7. Přidejte pomerančovou kůru, nebo esenci, promíchejte a postupně přidávejte mouku. Dobře vymícháme.

8. Těsto nalijte do dortové formy (24 cm), jejíž spodek si vyložte pečícím papírem nebo natřete máslem a posypte moukou.

9. Krém si přeložte do mikrotenového sáčku, odřízněte hrot a na povrchu těsta vytvořte dekorační krémové proužky.

Recept pokračuje na další straně

10. Pečte koláč v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C po dobu 35 – 40 minut. Pak vyzkoušejte pomocí párátka, zda je těsto dobře upečené (vložte jej do těsta, ne do krému).

11. Koláč můžete nakonec ozdobit strouhaným kokosem nebo jej můžete posypat práškovým cukrem.

Je krásně nadýchaný a jemný. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články