Vzala kompot, rozmixovala ho a smíchala s moukou. Za 15 minut připravila luxusní dezert, jaký si dáte jen v té nejdražší restauraci. Ona ho ale měla za pár kaček!

11470
Sdílejte

Než se to upeče, připravte si krém. Pudink uvařte dle návodu, pouze místo krupicového cukru přidejte moučkový a nechte ho zchladnout. Do prochladlého pudinku zašlehejte tvaroh.

Na prochladlý korpus natřete pudinkovo-tvarohový krém, ozdobte hoblinkami hořké čokolády a vložte do lednice ztuhnout. Dobrou chuť.

V jednoduchosti je síla. Buchta na plech a zároveň luxusní dezert.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články