5 chyb, které většina z nás dělá při používání mobilního telefonu! Pozor na ně!

1609
Sdílejte

Existuje několik studií, které se zaměřují na spojení mezi smartphony a rakovinou, zejména pokud je přenosový signál kolem 900 MHz, což způsobuje zahřívání telefonu. Vždy, když ho budete držet v blízkosti těla, pokožka snadno vstřebává teplo. I když neexistují žádné jiné prokázané účinky vysokofrekvenčního záření na lidský organismus, s jistotou víme, že absorpční poměr se dramaticky snižuje, když si mezi vámi a telefonem udržujete určitou vzdálenost. Pokuste se během hovoru používat sluchátka s mikrofonem nebo reproduktory, abyste se ho nedotkli, a pokud jej nepoužíváte, nechte ho mimo dosah sebe, abyste měli menší expozici.

Chyba č.5: Dívání se na obrazovku mobilu dochází ke špatnému držení těla

Je známo, že používání smartphonů způsobuje zranění palce, jako je tenosynovitida. Existuje další zdravotní stav způsobený používáním mobilních telefonů známých jako „držení hlavy“. Jak již název napovídá, když ohnete krk dopředu a díváte se na obrazovku, stres na krční páteř se postupně zvyšuje. A jak čas plyne, váha krku může být pětkrát větší než skutečná hmotnost hlavy. To způsobuje bolest krku a posturální abnormality. Udržujte telefon v úrovni očí a krk co nejpřímější.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články