Vrstvený zelný salát do sklenic BEZ vařeného nálevu: Stačí otevřít a máte nejchutnější přílohu – vydrží celý rok !

5185
Sdílejte

pepř černý – 5-6 ks
olej – 1 polévková lžíce
sůl – 1 lžička
cukr – 1 polévková lžíce
ocet 9% – půl lžíce
horká voda – 4 lžíce
Sterilujeme 25 minut (od bodu varu)

Pokračování na další straně

Postup:

1. Zeleninu si očistíme a nakrájíme – zelí a mrkev můžeme nastrouhat na hrubém struhadle.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články