Úžasný borůvkový koláč, kterému neodoláte. Velice jednoduchá příprava, kterou zvládne každý

17378
Sdílejte

Základem přípravy borůvkového koláče je pochopitelně těsto. Na něm není až tak nic složitého. Nechte povolit máslo, smíchejte ho s cukry, potom se zakysanou smetanou a následně se můžete pustit také do přidávání mouky. Hotové těsto zabalte do igelitové folie a dejte do lednice odpočinout asi na půl hodiny.

Po vyndání těsto rozválejte válečkem, zhruba na centimetrovou tloušťku. Tvar těsta by měl odpovídat tvaru a velikosti vaší formy. Tu vyložte pečicím papírem a těsto do ní následně přeneste tak, aby byla z vnitřní strany kompletně pokrytý, od spodní plochy, až do stran. Nyní dejte těsto ve formě opět odpočinout do lednice.

Pokračování na další straně

Nachystejte si borůvkovou náplň

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články