Upekla bublaninu. Rodina se jen ošklíbla. Jakmile však ochutnali jediné sousto, zmizel celý plech během pár minut.

2056
Sdílejte

Třešně vypeckujte. Pokud jsou velké, tak rozpulte. Malé nechejte vcelku. Rozprostřete ovoce na těsto a vložte pekáč do předehřáté trouby. Pečte na 180 °C po dobu asi 30 minut.  Hotový koláč nechejte asi 15 minut vychladnout, servírujte posypané moučkovým cukrem.

Náš tip

  • před pečením pospejte žmolenkou (drobenkou), na kterou si smíchejte 100 g másla nebo hery, trochu hrubé mouky a stejné množství krystalového cukru, hmotu se snažte nadrolit na kousky, nespojujte se dohromady

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články