Upekla bublaninu. Rodina se jen ošklíbla. Jakmile však ochutnali jediné sousto, zmizel celý plech během pár minut.

2056
Sdílejte

Pracovní postup

Oddělte žloutky od bílků, které dejte do chladna. Potom z nich vyšlehejte tuhý sníh.

Žloutky, cukr a tuk metličkou nebo v mixéru vyšlehejte dohladka. Postupně vmíchejte mouku smíchanou s kypřícím práškem a mléko. Zpracujte na hladké těsto.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články