Univerzální lahodný krém do zákusků a dortů. Tento recept si uložte ! Lepší nenajdete !

7114
Sdílejte
Mandlový krém
300g univerzálního krému smíchejte s dvěma šálky oloupaných a mletých mandlí a přidejte trochu amaretta, mandlového likéru, nebo pokud ani jedno nemáte, alespoň mandlové esence. Krém bude skvěle chutnat i vonět.
Višňový krém
5 šálků vypeckovaných višní, případně třešní pomixujte, nebo jen nakrájejte na drobnější a vmíchejte do 350g univerzálního krému. Přidejte balíček vanilkového cukru, aby krém nebyl kyselý. Bude vynikající a svěží. Pozor na zavařené ovoce. V tomto případě nemůžeme zaručit, že pokud pokrájíme zavařené ovoce, krém nezůstane vodnatý. Proto volte raději čerstvé ovoce, namísto zavařeného.
Recept pokračuje na další straně
Punčový krém
Připravit tento krém je nejjednodušší ze všeho. Do 400g univerzálního krému přilijte už jen 5 kapek rumové esence a pokud děláte punčovou dort, tak i červené potravinářské barvivo podle potřeby.
Kaštanový krém
Při přípravě kaštanového krému musíte smíchat ve stejném poměru množství univerzálního krému s množstvím kaštanového pyré. Pokud tedy spotřebujete na dort přibližně 500g krému, kupte si 250g kaštanového pyré a to smíchejte s 250g univerzálního krému. Přidejte kapku rumové esence a nebesky dobrý krém je na světě.

 

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články