Tyto nechutné věci jsou ve vztahu velmi důležité! Děláte je?

6803
Sdílejte

Může to znít naprosto šíleně, ale i nechutné věci dokážou pořádně posílit váš vztah s vaší polovičkou. Zatímco se často snažíme chovat co nejlépe a vynakládáme opravdu obrovské úsilí, abychom před partnerem vypadali co nejlépe, vědci tvrdí, že právě nechutné věci jsou pro váš vztah velmi prospěšné. Potíte se, prdíte a snažíte se to před svou polovičkou skrýt? Nemusíte! 

Pojďme se společně podívat na několik nechutných věcí, které byste rozhodně neměli skrývat, protože mohou posílit váš vztah!

Pot – Zní to možná odpudivě, ale vědci tvrdí, že přijít domů zpocený je vlastně pro váš vztah velmi prospěšné. Někteří lidé pot nemohou vystát a musí se jít okamžitě osprchovat, aby na svou polovičku udělali co nejlepší dojem. Měli byste však vědět, že pot vás údajně dělá více atraktivní. Je to kvůli feromonům, které vycházejí z potu a hrají velkou roli v tom, do koho se zamilujeme. 

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články