Horoskop pokračuje na další straně
Kozoroh 22. 12. – 20. 1.
Jste pověstná vytrvalostí, a pokud se jednou pustíte do nějaké diety, určitě ji dodržíte. Nechybí vám setrvačnost a sebekázeň. Váš nejhorší nepřítel je mlsání a chuť na sladké, kterou se vám podaří zahnat zdravými pamlsky (oříšky, sušené ovoce …). Zredukujte příjem uhlohydrátů, ideální bude omezit pečivo z bílé mouky.
Silné stránky: Setrvačnost a sebezapření. Nedělá vám problém dodržet ani dlouhodobé dietní plány.
Slabé stránky: Kalorie spalujete těžší než jiné znamení, neboť máte v sobě zemský element.
Nejlepší jídla: hovězí, hnědá naturální rýže, pohanka, zelené fazolky, pórek, cibule, krevety a borůvky
Horoskop pokračuje na další straně
Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Vašemu znamení vládne Uran, planeta změny a transformace. Pro hubnutí a diety se snadno nadchnete, ale nemáte dost zásadovosti. I když už jste na dietě, tu i tam zhřešíte a potom si to vyčtete. Nevynechávejte jídla, jezte pravidelně, ale v menších porcích. Dieta ať je pestrá a zábavná, protože jíst stále zeleninu na páře není nic pro vás.
Silné stránky: Jste originální a kreativní a často si dokážete i hubnutí upravit na míru tak, aby vás bavilo.
Slabé stránky : Závazky a přísná pravidla vás svazují. Při dietě se jim však občas budete muset podřídit.
Nejlepší jídla: drůbež, libové ryby, hnědá rýže, rajčata, fazole, cizrna, špenát, mrkev, ananas
Horoskop pokračuje na další straně
Ryby 20. 2. – 20. 3.
Vyzkoušejte několik různých diet a zjistíte, které u vás fungují nejlépe. Je důležité, abyste byli motivována. Když dosáhnete stanovený cíl, odměňte se něčím. Výhoda je, že rady výživových poradců si obvykle vezmete k srdci. Na každé jídlo dne si vyčleňte čas. Pomalé žvýkání je pro správné trávení klíčové.
Silné stránky: Máte velkou trpělivost a sebekázeň a to se při dietách vždy hodí. Pokud se jednou zatnete, dokážete odolat i lákadlům.
Slabé stránky: Jste velmi emocionální a citlivě reagujete na každou poznámku o svém vzhledu. Nedejte se znechutit a pracujte na sobě – vyplatí se to.
Nejlepší jídla : libové červené maso, kachna, treska, rýže, pohanka, květák, brokolice, hrášek, dýně