Speciální horoskop: Jak byste měli jíst, aby kila šla navždy pryč? Každé znamení hubne jinak !

8657
Sdílejte

Horoskop pokračuje na další straně

Váhy 24. 9. – 23. 10.

Nesnášíte pocit, že se nevejdete do riflí či do oblíbené sukně. Cítit se fajn ve svém těle je pro vás priorita. Vaše tajná zbraň na potlačení apetitu? Ženské časopisy! V momentě, jak vás přepadne chuť na sladké, vzpomeňte si na tu štíhlou modelku. Choutky vás hned projdou. Nepotřebujete dietu, při které se vytrápiť. Stačí snížit příjem cukru.

Silné stránky: Záleží vám na tom, jak vypadáte a jak působíte na druhých, což může být při dietě velká motivace.

Slabé stránky: Chybí vám vytrvalost a chcete rychlé výsledky. To bohužel přinese často jojo efekt.

Nejlepší jídla: drůbež, treska, špenát, rýže, zelený salát, jahody, quinoa

Horoskop pokračuje na další straně

Štír 24. 10. – 22. 11.

Pokud se rozhodnete pro změnu, chce to trochu odříkání. Ve vašem případě nemají drastické diety žádný smysl, rychle by vás znechutily. Dopřejte si zdravé a vyvážené jídla v menších a častějších porcích. Důležité je sledovat, aby byl výdej energie vyšší než příjem. S pohybem se vám bude hubnout jedna radost.

Silné stránky: Nevadí vám změna životního stylu a rychle se jí dokážete přizpůsobit, ale musíte vidět i výsledky. To je vaše motivace.

Slabé stránky: Patříte mezi takzvaných emocionálních jedlíky – jídlem zaháníte stres a nepříjemné myšlenky. Naučte se relaxovat například pohybem nebo meditací.

Nejlepší jídla: drůbež, ředkvičky, mořské plody, červené zelí, kroupy, pohanka, jablka a hrušky

Horoskop pokračuje na další straně

Střelec 23. 11. – 21. 12.

Rozhodně nepatříte k těm, které by si při pojídání nevěděli říct dost. Dekadentní hostiny nejsou nic pro vás. Přirozeně si vybíráte zdravé a výživná jídla. Baví vás pestrost a různorodost chutí. Nevynechávejte jídla během dne a nemějte příliš velké časové mezery mezi porcemi. Vaše tělo potřebuje energii, aby mohlo správně fungovat.

Silné stránky: Dokážete myslet velmi pozitivní a naladit se na zdravou stravu. Patříte mezi ohnivé znamení a nic neděláte jen tak na polovinu. Vše dotáhnete do konce. I dietu.

Slabé stránky: Netrpělivost. Občas se soustředíte více na selhání než na úspěch. Neberte všechno, co si přečtete, vážně. Shodit 10 kilo za měsíc? Na tom něco nesedí!

Nejlepší jídla: červené maso, králík, zelí, červená řepa, mrkev, listová zelenina, hrušky, maliny

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články