Vzala špaldovou mouku, smíchala ji s mandlovým máslem a zasypala švestkami. Za 15 minut servírovala takový moučník, jaký neseženete v žádné cukrárně!

2140
Sdílejte

Těsto vlijte do menšího pekáčku vyloženého pečícím papírem. Nahoru nadrobte tvaroh a naskládejte švestky. Pečte v předehřáté troubě na 200°C asi 30 minut. Po vychladnutí podávejte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články