Vzala špaldovou mouku, smíchala ji s mandlovým máslem a zasypala švestkami. Za 15 minut servírovala takový moučník, jaký neseženete v žádné cukrárně!

2137
Sdílejte

Oblíbili jste si špaldovou mouku? Dobře děláte, protože špalda má oproti ostatním obilovinám spoustu výhod. Nejvíce oceníte její kvalitní výživové hodnoty, výraznější chuť a typický oříškový nádech. Upečte si z ní výjimečný moučník. Jako třeba špaldový koláč s lahodným tvarohem. Samozřejmě nesmí chybět šťavnaté ovoce. Stačí chvilka přípravy a božský koláč vám nádherně provoní domov. Vy i celá rodina si skvěle pochutnáte .

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články