Smutný konec: Tadeáška našli v řece, matka se prý o něj nestarala.

10449
Sdílejte

Zmizení malého Tadeáška zasáhlo celou Českou Republiku. Tadeášek se ztratil v pátek na Mělnicku. Bohužel, tento případ má smutný konec. Chlapeček byl nalezen mrtvý nedaleko místa, odkud zmizel.

V pátek večer začalo rozsáhlé pátrání po téměř pětiměsíčním chlapečkovi. Jeho matka policii oznámila, že jí záhadně zmizel. S chlapečkem se matka vydala na procházku do zámeckého parku v Hoříně na Mělnicku. Při opalování údajně usnula a když se probudila, její syn byl i s kočárkem pryč. 

Naplnil se ten nejhorší a nejsmutnější scénář – chlapeček byl nalezen v řece tři kilometry od místa, odkud měl zmizet. Jeho matka se o něj údajně nestarala a byla na něj zlá a hrubá.

Mnoho informací prozradila známá matky zesnulého Tadeáše. Podle ní prý začala matka Tadeáše koketovat s alkoholem a později i s drogami. S otcem Tadeáše se nevídala a dokonce není ani zapsán v rodném listě Tadeáše. 

„Byla neomalená, hrubá a nadávala mu. Když plakal, zakrývala ho dekami. V zimě ani nebyl pořádně oblečený,“ prozradila jedna známá pro televizi nova. 

Kam dál?

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

AKTUÁLNĚ : Velké neštěstí u Nových Zámků na jihu Slovenska. Rychlík z Prahy do Budapešti se srazil s autobusem, na místě jsou mrtví

Tragédie v lomu Kamenárka na Novojičínsku: 13letý chlapec se měl zabít kvůli lásce

VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Agresor bodl v Mostě dítě do krku : čtyřletý chlapec zemřel

Další články