Rychlá Salko rolka BEZ pečení, lepší než zmrzlina: Udělejte si ji i do zásoby, tento pamlsek jde v létě na dračku !

11685
Sdílejte

Krém: vyšlehat máslo a pak přidat salko a rum . Ne všechno dohromady ale postupně, protože máslo se pak nevyšľahá do hladka a zůstanou tam hrudky.
Těsto jsem si rozválené na placku, přiměřeně potřela krémem a zarolovala.

Recept pokračuje na další straně

Zabalila do alobalu a Šuplata do chladničky. Tam by se roláda měla nechávat, protože při pokojové teplotě se krém trochu roztéká. Je to opravdu velká dobrota, takže se myslím, že se po ní zapráší.

Můžeme ozdobit čokoládovou polevou a strouhaným kokosem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články