Vykostila makrelu a rozmixovala ji s máslem. Za 15 minut servírovala luxusní pomazánku, jako neseženete v žádné studené kuchyni!

2190
Sdílejte

Čisté rybí maso vložte do mixéru. Přidejte hořčici, česnek, cibuli, máslo a ramu. Vymixujte dohladka, dosolte a opepřete podle chuti. Podávejte s čerstvým pečivem.

Náš tip

  • kromě masa přidejte také nahnědlé kousky rybího tuku, je velmi zdravý. Obsahuje totiž vitamín D a nenasycené mastné kyseliny

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články