Vykostila makrelu a rozmixovala ji s máslem. Za 15 minut servírovala luxusní pomazánku, jako neseženete v žádné studené kuchyni!

2190
Sdílejte

 

Ingredience

  • 1 větší uzená makrela
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • 3 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g másla
  • 2 polévkové lžíce ramy
  • sůl, mletý černý pepř

Pracovní postup

Cibuli a česnek najemno nakrájejte. Makrelu řádně vykostěte. Odlomte hlavu, odstraňte páteř a žebra. Maso rozdělte na malé kousky a z nich pečlivě odstraňte všechny kosti.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články